http://agate-bg.com/
Козметика Как да направите декоративен акрилен маникюр

Как да направите декоративен акрилен маникюр

книга – Маникюр и Педикюр.

Декоративен акрилен маникюр

Декоративни/ят акрилен маникюр завладя въображението на модния свят с невероятното си разнообразие и динамизъм. Изобилието от цветните акрилни прахове дава възможност за безкраен брой съчетания на цветовете. Този вид маникюр е по-трайният вариант от традиционния, при който се използва лак за нокти.

Цветният акрил е идеален за създаване на маникюр с триизмерни ефекти. Перфектен е и за вграждане на различни декорации като листа,  сърчица или звездички, миниатюрни камъчета и мъниста, натрошени мидени черупки, сухи цветя и други, които правят ноктите наистина неповторими.

Изграждане с акрил – обратен метод

Този метод набира популярност, защото е бърз и ефикасен. Въпреки че изглежда сложен, излишъкът от акрил се изпилява на заключителния етап. Методът е подходящ и за трайно вграждане на камъни, брокат, натрошени черупки и други.

Стъпка 1.   Подгответе нокътя, като внимателно избутате цялата кутикула от нокътната плочка, след което подсушете.

Стъпка 2.   Изравнете повърхността на нокътя и оформете връхчето.

Стъпка 3.   Оформете удължителите с пила и загладете острите ръбове.

……

Вградена мрежа

Стъпка 1.  Поставете второто топче (от бял акрилен прах за френски маникюр) над усмивката, запълвайки всички неравности. Убедете се, че топчето не е прекалено голямо, тъй като горната извивка може да се получи по-висока от необходимото. С плоската част на четката оформете акрилния нокът така, че да повтаря формата на естествения нокът. Повторете на всеки пръст.

Стъпка 2.   Върху влажния акрил поставете парче мрежа и го притиснете, за да се потопи в материала. След това махнете мрежата, като на връхчето трябва да остане отпечатък.

Стъпка 3.  Върху отпечатъка нанесете черен акрилен гел, който трябва да проникне добре във вдлъбнатините. Повторете върху всичките нокти и изчакайте да изсъхне.

книга – Маникюр и Педикюр.

книга – Маникюр и Педикюр, автор Лий Тосели

…….

 

Статията Декоративен акрилен маникюр е част от книгата Маникюр Педикюр. Търговските тайни на професионалистите, която може да видите и поръчате: ТУК

 

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post

Как да имате перфектните ноктиКак да имате перфектните нокти

Как да имате перфектни нокти  Представяме ви накратко слоевете на кожата (из книгата МАНИКЮР & ПЕДИКЮР. Търговските тайни на професионалистите) и интересни факти за това, как винаги да имате чудесно изглеждащи кожа и нокти – целта

Декоративен Маникюр. ИК АХАТ

Декоративен маникюр – Колекция проектиДекоративен маникюр – Колекция проекти

Декоративен маникюр – Колекция проекти От примерните проекти в книгата  Декоративен маникюр – Колекция проекти на Хелена Бигс ще научите как да използвате инструментите и да комбинирате различните цветове и техники, за