http://agate-bg.com/

Как да направите перфектния маникюр

Маникюр и Педикюр. Търговските тайни на професионалистите или Как да направите перфектния маникюр 🙂

Всеки може да има добре поддържани ръце, като полага за тях основни грижи и посещава редовно професионален маникюрист. В козметичния салон ноктите ви ще бъдат обработени, подрязани, полирани, оцветени, а кожата на ръцете ви ще бъде омекотена, масажирана, обогатена с полезни съставки, защитена от външни влияния. 

Никога досега не е имало толкова разнообразни продукти за нокти, които да ги удължават, възстановяват или заздравяват, да не говорим за всевъзможни начини за декорирането им – от рисунки на ръка, стикери и фолио до камъчета и перли.

Един от най-бързо разрастващите се отрасли в козметологията – индустрията на маникюра, непрекъснато се обогатява с нови технологии, техники и продукти, осигурявайки на работещите в тази сфера всичко необходимо, за да се грижат за красотата на нашите нокти.

Отделяйте време за домашен маникюр на всеки 7–14 дена и за освежаването му веднъж седмично. Редовният домашен маникюр ще защити ноктите ви и ще подобри външния ви вид. Добрата поддръжка е от най-голямо значение за запазването на вашите ръце и стъпала в отлично състояние.

Книгата Маникюр и Педикюр е перфектно структурирана и идеална като учебник за курсове по маникюр и педикюр, благодарение на подробното описание и качествените цветни илюстрации! Може успешно да се ползва и за самообучение, или за усъвършенстване на уменията при направата на домашен маникюр и педикюр!  
Днес за маникюристите и педикюристите не е достатъчно да разбират само от естествени нокти. Те трябва да бъдат добре запознати и със съвременните технологии и методи на маникюра. Също да разбират от дизайн и художествено творчество, бизнес мениджмънт и много други неща. 🙂

ПОРЪЧАЙТЕ книгата МАНИКЮР & ПЕДИКЮР. Търговските тайни на професионалистите 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Related Post

Книга – Маникюр & Педикюр

МАНИКЮР & ПЕДИКЮР – Търговските тайни на професионалиститеМАНИКЮР & ПЕДИКЮР – Търговските тайни на професионалистите

МАНИКЮР & ПЕДИКЮР – Търговските тайни на професионалистите   С помощта на тази незаменима книга – Маникюр & Педикюр – Търговските тайни на професионалистите, ще получите изчерпателна информация и съвети, съчетани с прекрасни и

Как да гримираме тийнейнджърКак да гримираме тийнейнджър

Как да гримираме тийнейнджър Най-хубавото при младежкия грим е, че можете да комбинирате продукти с различна консистенция, цвят и ефекти и да реализирате всички идеи, които възникват във въображението ви!