За нас и нашето издателство

Издателска къща АХАТ предлага на вашето внимание:

1. Детски книжки – занимателни и образователни книги на френското издателство PLAY BAC. Подходящи са за деца на възраст от 4 до 12 години. Отличават се с изключително високо качество!  Детските книжки съдържат PVC корици и шаблони, плътна хартия на отделните страници, блестящи стикери, листи с контури за оцветяване и интересни истории. С тези книжки вашите деца ще се вдъхновят и почустват в един вълшебен свят и ще могат да съчетаят удоволствието от творчеството с развитието на фината моторика на пръстите на ръцете. Това от своя страна е абсолютно необходимо за интелектуалното и умствено развитие на всяко дете.

Книжките от поредицата „Вълшебна чантичка“ може да видите и поръчате ТУК

Детските книжки „Вълшебна чантичка“ са супер удобни за пренасяне! Така във всеки един момент вашите деца ще могат да бъдат с любимите си книжки без да имат проблеми при това, как да ги носят 🙂

детски книжки Лили Шантили

детски книжки

2. Ръководства за гримиране, маникюр и педикюр, фризьорство и аранжиране на цветя.

Автори на тези книги са професионалисти в своята област. Книгите са перфектно структурирани и могат да служат като учебник или ръководство при провеждането на курсове, а също и за самообучение в съответната област. Със своите професионални съвети, подробно описание на различни техники, инструменти и др., илюстрирани с множество цветни фотографии със супер високо качество, книгите могат да бъдат изключително полезни както за начинаещи, така и за по-напреднали в съответната област.

3. Разнообразни други книги в различни жанрове – хоби и свободно време, психология, езотерика, документални, исторически, фентъзи и др.