http://agate-bg.com/
Козметика Как да направим идеалния френски маникюр

Как да направим идеалния френски маникюр

маникюр и педикюр

Как да направим идеалния френски маникюр? 🙂

Френският маникюр е един от най-популярните методи за лакиране на нокти, който подчертава естествената красота на ноктите – това е стандартна процедура в много салони по света.

Класическата елегантност на френската мода се отразява в простотата на френския маникюр. Той се състои от бяло връхче и прозрачен топлак върху останалата част на нокътя. Създаден е през 1975 г. от Джеф Пинк, представител на френската козметична марка Orly, въпреки че през 1930 г. Макс Фактор показва подобен маникюр в Париж. Скоро след това този начин за лакиране завладява модните подиуми в Париж, като става моментално класика. Оттогава той се превръща в образец на стила и става известен като френски маникюр.

Дали ви допада, или не, за да станете истински маникюрист, трябва да го овладеете. Изискванията са – нокти с достатъчно дълго връхче, качествен лак и стабилна ръка, освен ако не използвате аерограф – тогава шаблоните свършват цялата работа!

Един от най-популярните начини за лакиране, френския маникюр придава на ноктите чист и здрав вид и е подходящ за всякакви поводи. Той създава идеална основа за декоративен маникюр.

 

Книга – Маникюр & Педикюр

Маникюр и Педикюр. Търговските тайни на професионалистите

Има различни стилове в маникюра, тъй както съществуват различни модни тенденции.

Практичността често играе важна роля в популярността на някои от тези тенденции. Например има ли нещо по-практично от маникюр без лак?

С това се обяснява любовта към френския маникюр, който е подходящ за всеки ден, има ненатрапчив вид и се съчетава с различно облекло.

Освен това е дълготраен, придава на ноктите чист и здрав вид, не се износва, както тъмния маникюр.

Разновидност на маникюра, която се практикува във Франция, се различава от тези в Америка и Англия. Но маникюрът преди всичко е мода и модните стилове са различни по света. Французите по-специално са известни с чувството си за стил и шивашко майсторство!

Затова не е учудващо, че популярността на класическия френски маникюр не намалява, което се дължи и на неговата достъпност.

Класическият вариант се постига с неутрален или прозрачнорозов лак върху целия нокът и с бял лак на връхчетата. Френският маникюр е страхотна основа за декориране, например с перли, кристали, дантела и много други. При изграждане с акрил се използват цветни акрилни прахове, с които се постига същият ефект.

ПОРЪЧАЙТЕ тази невероятна книга на Лий Тосели : ТУК

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post

Как да гримираме тийнейнджърКак да гримираме тийнейнджър

Как да гримираме тийнейнджър Най-хубавото при младежкия грим е, че можете да комбинирате продукти с различна консистенция, цвят и ефекти и да реализирате всички идеи, които възникват във въображението ви!

книга за Маникюр и Педикюр

Какви са съвременните лакове за ноктиКакви са съвременните лакове за нокти

Какви са съвременните лакове за нокти 🙂 Основната съставка на лака за нокти е нитроцелулоза (целулозен нитрат) във вид на течност с микроскопични памучни влакна Съвременните лакове за нокти съществено

книга за Маникюр и Педикюр

Как да изберете удължител за маникюрКак да изберете удължител за маникюр

Удължител за маникюр – какво е важно да знаем! Повечето удължители покриват целия нокът. За целта ще ви се наложи да отстраните по-голямата му част преди поставянето му върху естествения нокът.  Причината