Как да платим + срокове за доставка

Заплащането на поръчаните книги от сайта става:

1.  Предварително чрез:

1.1.  PAY PAL

PayPal плащане

Плащането се извършва с дебитна или кредитна карта. За целта трябва да сте регистрирани в PayPal.com. При потвърждаване на поръчката,  автоматично ще бъдете прехвърлени към PayPal за да извършите плащането.

 

1.2.  Банков превод в лева на името на:  АХАТ ЕООД | UniCredit Bulbank | IBAN: BG 62 UNCR 7000 1521 1321 96 | BIC: UNCRBGSF

Важно при плащане по банков път!

Уважаеми клиенти, банковите такси за плащане във валута са за ваша сметка! При извършване на банковия превод, трябва да укажете, че банковите разноски на двете страни са за ваша сметка, а също да добавите 5 евро – комисионна на Булбанк при входящ валутен превод. Поръчката няма да бъде изпълнена, докато не получим пълната дължима сума!

2. Чрез наложен платеж:

плащане по сметкаПри получаване на пратката Вие заплащате сумата в брой на куриера!

 

 

 

 

Важно: При покупка на стойност над 30,00 лева – печелите БЕЗПЛАТНА доставка!

За целта след като сте избрали книгите, които искате да поръчате, трябва да преминете към следващата страница Приключване на поръчката, да въведете вашите данни и в края на тази страница да отбележите опцията Безплатна доставка, както е показано на картинката по-долу:

безплатна доставка на книги


Доставката на поръчаните книги се извършва:

* за всички областни градове –  1 работен ден, но най-рано на следващия работен ден, ако поръчката е направена в работен ден, а ако поръчката е направена в почивен или празничен ден – поръчката се изпраща в първия работен ден;
* за всички останали населени места доставката се извършва  до  3 работни дни!
Областен град
Благоевград
Бургас
Варна
Велико Търново
Видин
Враца
Габрово
Добрич
Кърджали
Кюстендил
Ловеч
Монтана
Пазарджик
Перник
Плевен
Пловдив
Разград
Русе
Силистра
Сливен
Смолян
София
Стара Загора
Търговище
Хасково
Шумен
Ямбол