Кауза в името на децата

Децата са най-голямата ценност в човешкия живот!

В този принцип дълбоко вярваме в ИК АХАТ!  дете с книжка

Затова и дейността ни е изцяло свързана с това, да носим радост, забавление и усмивки на децата. По принцип детските книжки са като едни съкровищата  – всяко дете трябва да ги открие и да притежава за себе си. Те са прозорецът към живота, знанията и успехът, а също – приказният начин да открият децата, как изглежда света и сами да могат да си отговарят на въпроса Защо. Вълшебните книжки развиват детския усет към нещата, които ни заобикалят. Именно те провокират фантазията и творчеството в детето, карат го да проявява любопитство към непонятното и все още непознато.

За съжаление, не всички деца обаче имат щастието и възможността, да се радват на свои детски книжки. За някои от тях това е само бленувана мечта.

ИК АХАТ има кауза – да дарява усмивки на децата в неравностойно положение и тези, които нямат възможност да имат свои собствени детски книжки!

На всеки 5 закупени детски книжки от наш клиент, ние подаряваме по една книжка на едно дете!

За нас е най-важно децата да са щастливи и усмихнати! Присъединете се и вие!

N.B.! Ако планирате благотворителна кампания за деца, не се колебайте да се свържете с нас, за да получите специални отстъпки, при покупка на голям брой детски книжки!