fbpx

Защо да изберете нашите книги

Детските книжки на ИК АХАТ  спомагат за развитие на концентрацията, въображението, комбинативността, креативността и на фината моторика на пръстите на децата.
Книжките от серията „Вълшебна чантичка” се отличават с изключително високо качество на хартията, съчетано със съвършен дизайн на френското издателство Play Bac.
Доказано от учените – Дете с добре развита фина моторика има високо ниво на интелект, т.е. умее да разсъждава логически, има добре развита памет, мислене, внимание и свързана реч.
Вълшебните книжки са чудесен и луксозен подарък за рожденни дни или по други поводи!
Детските книжки съдържат – блестящи стикери, шаблони, цветни листи, примерни модели, както и много полезни съвети и хитрини за рисуване и апликации.
Докато малките съкровища се забавляват, родителите имат свободно време за свои занимания!
Книгите в областта на декоративната козметиката са трудове на световно известни професионални експерти. Те представляват своеобразни енциклопедии за съответните дейности и могат да се ползват, както за натрупване на значителни теоретични знания, така и като практически ръководства от специалисти и експерти. Книгите са перфектно структурирани и по този начин могат да се служат като учебно помагало за курсове или самообучение в отделните сфери: фризьорство, гримиране, маникюр и педикюр!