За ИК АХАТ

За ИК АХАТ

ИК АХАТ е създадена през 2006 г. и вече повече от 15 години със страст, желание и професионализъм издава книги предимно в областта на козметиката, детските книжки и психологията. Издателството е създадено от Валери Чакалов с много любов и надежда, и за да даде живот на нови, интересни, завладяващи и неиздавани към дадения момент заглавия в книжния бранш. С тринадесетгодишният си опит като книжар, напълно и безрезервно споделя мисълта на Хорхе Луис Борхес: Винаги съм си представял рая като библиотека!

КНИГИТЕ на ИК АХАТ – ПРОЗОРЕЦ на ЗНАНИЕ, ТВОРЧЕСТВО и ЗАБАВЛЕНИЕ 
1. Книги за деца на възраст от 4 до 12 години


Занимателни и образователни книги на френското издателство PLAY BAC. Отличават се с изключително високо качество на материалите! Детските книжки съдържат PVC корици и шаблони, плътна хартия на отделните страници, блестящи стикери, листи с контури за оцветяване и интересни истории за четене. С тези книжки децата се вдъхновяват и чустват във вълшебен свят и така съчетават удоволствието от творчеството с развитието на фината моторика на пръстите на ръцете, което от своя страна е абсолютно необходимо за интелектуалното и умственото им развитие! 

*** поръчайте  ТУК


2. Книги за декоративна козметика – гримиране, маникюр и педикюр, фризьорство


Автори на тези книги са доказани професионалисти в своята област. Книгите са перфектно структурирани и могат да служат като учебник/ръководство при провеждането на професинални курсове, самообучение или просто като вашия неизменен справочник, ако сте професионалисти

*** поръчайте  ТУК


3. Палитра от книги за малки и големи фенове на литературата в разнообразни жанрове

*** поръчайте  ТУК


4. Книги в областта на приложна психология, психотерапия и психоанализа с автор проф. Петър Иванов

*** поръчайте  ТУК