Как да платим + време за доставка

Как да платим + време за доставка

Заплащане на поръчаните книги от сайта може да направите чрез:

1.  Плащане с дебитна/кредитна карта:

Вие заплащате бързо и лесно с вашата кредитна/дебитна карта при абсолютна 100 % защита на вашите данни!

 


2.  Банков превод:

АХАТ ЕООД | UniCredit Bulbank | IBAN: BG 62 UNCR 7000 1521 1321 96 | BIC: UNCRBGSF

Важно при плащане по банков път!

Уважаеми клиенти, банковите такси за плащане във валута са за ваша сметка! При извършване на банковия превод, трябва да укажете, че банковите разноски на двете страни са за ваша сметка.

Забележка: При входящ валутен превод, моля да имате предвид, че има допълнителни такси, така че е необходимо да добавите 5 евро  към крайната цена на вашата поръчка. Поръчката няма да бъде изпълнена, докато не получим пълната дължима сума!


3. Наложен платеж:

При получаване на пратката Вие заплащате сумата на куриера!

 

За целта след като сте избрали книгите, които искате да поръчате, трябва да преминете към следващата страница Приключване на поръчката, да въведете вашите данни – две имена, точен адрес, телефон за връзка, емайл и в края на тази страница да отбележите опцията за вида на доставката, след което трябва да приемете общите условия за използване на сайта и да натиснете бутона изпрати.

 Срок за доставка на вашата поръчка:

* доставката се извършва със Спиди и е за сметка на клиента;

* за всички населени места в България –  1-2 работни ден,  ако поръчката е направена в работен ден. Ако поръчката е направена в почивен или празничен ден – поръчката се изпраща в първия работен ден.

* за по малките населени места е възможно да има 1-2 дни закъснение в зависимост от графика на куриерската фирма.

Забележка:

* Ако желаете доставката да бъде до офис на Спиди, моля в забележка към поръчката да напишете, кой е удобният за вас офис. Благодарим ви!

* Поръчки за чужбина може да изпълним – пишете на мейл: info(a)agate-bg.com, за да уточним начина на доставка и заплащане.